官方微信 手机客户端 设为首页 收藏本站 金币充值

登录 注册 举报

K歌录音VST效果器下载 VSTI音源下载 声卡调试

搜索

[吉他/贝司] Tracktion – Dan Dean Essential Bass + Content Pack v1.0.1经典贝司音源6款贝司采样 VSTi, VSTi3 x64 非常棒的音色

新浪微博达人勋

累计签到:58 天
连续签到:2 天
WIN格式:VST VST3   
MAC格式:  
Linux格式:  
其它系统:  
其它系统格式:   问题投诉
通用格式:  
其它系统: 
容量:5.44GB
微信公众号输入命令: 请在微信公众号中输入前面红色字体命令获取提取码等内容,这里没有内容就表示不需要
公众号回复内容:隐藏内容   查看操作方法
下载方式:BT种子  当前帖子ID:
关注公众号vstivip

乐器演奏家丹从自己的收藏中精心挑选了六支贝司,将他追求的音调和演奏风格与对样本乐器的深入了解结合在一起。结果是一个多样化的,记录准备收集贝司,体现了他的签名声音。
With six carefully sampled basses from his own collection, multi-instrumentalist Dan combines his sought-after tone and playing style with a deep knowledge of sample-based instruments. The result is a diverse, record-ready collection of basses that embody his signature sound.

Over 100 presets

超过100个预设

If you need quick access to a particular style, tone, or effect, Factory Presets are here to help! Dan Dean Essential Bass comes with over 100 carefully crafted presets offering everything from subtle chorus to rough distortion.

如果您需要快速访问特定样式、色调或效果,请使用出厂预设!Dan Dean Essential Bass配备了100多个精心制作的预设,从细微的合唱到粗失真,应有尽有。

Ultrarealism

超现实主义

Several performance articulations have been added to further enhance realism. Harmonics can be triggered for each note using the modulation wheel, while other articulations can be triggered by key switches to maximize playable range. This includes selecting slides in various ranges.

为了进一步增强真实感,增加了一些表演表达。可以使用调制轮为每个音符触发谐波,而其他发音可以通过按键开关触发,以最大限度地扩大播放范围。这包括选择不同范围的幻灯片。

Content installation

内容安装

Open the “Dan Dean Essential Bass” plugin.

打开“Dan Dean Essential Bass”插件。

Click the setup button (gear icon)

单击设置按钮(齿轮图标)

Click the “Install Content Pack” button.

单击“安装内容包”按钮。

Open each file with the “*.content” extension in turn. Wait a bit…..

依次打开扩展名为“*.content”的每个文件。等等…。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

觉得好的话,请大家点击打赏!

新浪微博达人勋

尚未签到

谢谢啦谢谢啦谢谢啦谢谢啦

目前正在上传中,有点大  详情 回复 发表于 2022-7-17 17:04
我要说一句

新浪微博达人勋

累计签到:1 天
连续签到:1 天
经典贝司音源6款贝司采样
我要说一句

新浪微博达人勋

尚未签到

很棒很棒很棒很棒很棒
我要说一句