官方微信 手机客户端 设为首页 收藏本站 金币充值

登录 注册 举报

K歌录音VST效果器下载 VSTI音源下载 声卡调试

搜索

[立体处理/声向] Voxengo BMS v2.2-R2R WiN/MAC环绕音效插件

新浪微博达人勋

累计签到:58 天
连续签到:2 天
大像公司插件,看到就下吧。。。
BMS是一家专业的环绕音效插件的低音管理系统的应用。BMS是能够提取和多达7.1个环绕配置操作非LFE通道低频含量。

管理系统的主要目的是简化的低频内容现状评价非LFE通道在掌握。同时,它是混合提取的低频成分,LFE(“低频效应”)通道。一个选项,从非LFE通道将所提取的信号是可用的。

您可以指定在BMS的交叉滤波器所需的频率,并调整其陡度。

以下的功能被添加到BMS 1以后的版本:

“静音”开关添加高”

“搭桥”管理模式的补充

分频器是最小相位的现在

最大交叉陡度是72分贝/月现在

零处理延迟

多平台支持

撤消/重做

预设管理器

用户界面颜色

用户界面重新缩放

插件实例命名

旁路开关
BMS is a bass management system plug-in for professional surround sound applications. BMS is able to extract and manipulate low-frequency content of non-LFE channels in up to 7.1 surround configurations.

The main purpose of BMS is to simplify evaluation of low-frequency content present in non-LFE channels during mastering. At the same time, it is possible to mix extracted low-frequency content to the LFE (“Low Frequency Effects”) channel. An option to remove the extracted signal from non-LFE channels is also available.

In BMS you can specify a desired frequency of the crossover filter, and adjust its steepness.

The following features were added to BMS since version 1:

The \"Mute LFE Highs\" switch added
The \"Bypass\" management mode added
Crossovers are minimum-phase now
Maximal crossover steepness is -72 dB/oct now
Zero processing latency
Multi-platform support
Undo/redo
Preset manager
User interface coloration
User interface re-scaling
Plug-in instance naming
Bypass switch

下载:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

提醒: 该贴已经同步到 流云高飞的微博
觉得好的话,请大家点击打赏!

新浪微博达人勋

尚未签到

htryhfghfgdfsdfjiosdjf;lsdqkf;htu894gdf
我要说一句

新浪微博达人勋

尚未签到

reytry90eritopwfgpoitygtkyjhijtry
我要说一句

新浪微博达人勋

尚未签到

reytry90eritopwfgpoitygtkyjhijtry
我要说一句

新浪微博达人勋

尚未签到

环绕声,下载看看
我要说一句

新浪微博达人勋

累计签到:6 天
连续签到:3 天
不错不错支持!666
我要说一句